17.6 C
Thebes
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συμμετοχή του ΕΠΑΛ ΘΗΒΑΣ σε συνέδριο με θέμα: “Education & e-Learning: Εκπαίδευση, Μάθηση & Νέες Τεχνολογίες στη μετά την πανδημία Εποχή”

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και με την υποστήριξη της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα διοργάνωσε τριήμερο συνέδριο στα Λουτρά Αιδηψού.

To συνέδριο με θέμα: “Education & e-Learning: Εκπαίδευση, Μάθηση & Νέες Τεχνολογίες στη μετά την πανδημία Εποχή” έγινε με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, από όλη την Στερεά Ελλάδα και σε συνέχεια του προγράμματος ύποτροφιών International Visitors Leadership Program (IVLP).

Η επίσημη έναρξη του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 05 Νοεμβρίου 2021, στις 6:00 μ.μ. με τη συμμετοχή εκπροσώπων των διοργανωτών, συνεργαζόμενων φορέων και των σχολικών μονάδων των δήμων της βόρειας Εύβοιας.

Μετά τους χαιρετισμούς, ακολούθησαν οι κεντρικές ομιλίες από την Επίκουρη Καθηγήτρια του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  Δρ. Τατιανή Ραπατζίκου και από την “2018 US National Teacher of the Year” Mandy Manning.

Οι εργασίες του Σαββάτου πραγματοποιήθηκαν από τις 10:30 π.μ. έως τις 6:30 μ.μ. με εισηγήτριες τις Τατιανή Ραπατζίκου και Mandy Manning και της Κυριακής από τις 09:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ. με εισηγητή τον Επίκουρο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αθανάσιο Κακαρούντα.

Η επιμορφωτική δράση αφορούσε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της Στερεάς Ελλάδας, όλων των ειδικοτήτων και με έμφαση στις ειδικότητες μαθημάτων γλώσσας και νέων τεχνολογιών. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενίσχυση των εκπαιδευτικών στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καλύπτει τη μεταφορά, τη διατροφή και τη φιλοξενία των επιμορφούμενων σε ξενοδοχεία της περιοχής, σε όλη τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου.

»Στόχος του συνεδρίου ήταν η βελτιστοποίηση της παρεχόμενης ψηφιακής εκπαίδευσης, μέσα από ελκυστικά μαθήματα, σε περιβάλλον φιλικό προς τους μαθητές και εύχρηστο για τους διδάσκοντες».

Πηγή άρθρου: mag24.gr

Education & e-Learning: Teaching, Learning & New Technologies in the Post-pandemic Era – Opening
Education & e-Learning: Teaching, Learning & New Technologies in the Post-pandemic Era – Day 1
Education & e-Learning: Teaching, Learning & New Technologies in the Post-pandemic Era – Day 2

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Stay Connected

1,127ΥποστηρικτέςΚάντε Like
332ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
247ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Latest Articles

- Advertisement -spot_img
Translate »