12.7 C
Thebes
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ενημέρωση για τη Γ’ φάση εγγραφών για το σχολικό έτος 2022-2023

Ενημερώνουμε τους μαθητές/τριες (και οι κηδεμόνες τους) που δεν έχουν πραγματοποιήσει την απαραίτητη ηλεκτρονική εγγραφή/ή μετεγγραφή στο σχολείο μας, ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα eeggrafes (https://e-eggrafes.minedu.gov.gr)  θα είναι ξανά σε λειτουργία από τη Δευτέρα 12-09-2022 και ώρα 08.00 έως και την Παρασκευή 16-09-2022 και ώρα 23.59, προκειμένου να υποβληθούν κατ’ εξαίρεση ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής και μετεγγραφής για ΕΠΑ.Λ.

Επισημαίνεται, ότι κατά το χρονικό αυτό διάστημα είναι δυνατή η υποβολή νέων αιτήσεων, καθώς και η τροποποίηση, η διαγραφή τους και η αποθήκευση ή/και εκτύπωσή τους μέσω της επιλογής «Οι αιτήσεις μου» (κουμπί επάνω δεξιά μετά την είσοδο μέσω TAXIS).

Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/τριών την Ηλεκτρονική Αίτηση υποβάλλει ο κηδεμόνας που έχει καταχωρισθεί ως «Κηδεμόνας e-εγγραφές» στο ΠΣ myschool. Σε περίπτωση ενήλικων μαθητών/τριών, Ηλεκτρονική Αίτηση μπορούν να υποβάλουν οι ίδιοι, με τους δικούς τους κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis), εφόσον είναι καταχωρισμένοι στο ΠΣ myschool (ως κηδεμόνες του εαυτού τους).

Για την είσοδο στην εφαρμογή e-eggrafes, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί ΓΓΠΣ (taxis) του κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας που επιθυμεί να υποβάλει Ηλεκτρονική ΑίτησηΓια τους/τις ανήλικους/ες μαθητές/τριες ή ενήλικα προστατευόμενα μέλη, που δε διαθέτουν κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis), χρησιμοποιούνται αποκλειστικά οι κωδικοί ΓΓΠΣ (taxis) του γονέα ή κηδεμόνα ή του κατά τον νόμο υπεύθυνου αντίστοιχα που έχει καταχωριστεί στο Πληροφοριακό Σύστημα myschool. Για να είναι δυνατή η ταυτοποίηση ενός/μίας μαθητή/τριας και η ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής της αίτησής του/της στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές, ο/η αιτών/ούσα θα πρέπει να γνωρίζει τον Αριθμό Μητρώου (Α.Μ.) του μαθητή/τριας.

Οι μαθητές/τριες ή οι κηδεμόνες αυτών που συναντούν δυσκολία στη συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων στην εφαρμογή e-εγγραφές μπορούν να επικοινωνήσουν για βοήθεια τηλεφωνικά με το σχολείο μετά τις 8.00πμ στα 2262029243 και 2262027893, ή να προσέρχονται στο σχολείο για βοήθεια.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Stay Connected

1,127ΥποστηρικτέςΚάντε Like
332ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
247ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Latest Articles

- Advertisement -spot_img
Translate »