Την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2025, οι μαθητές της Γ’ Τάξης Επαγγελματικού Λυκείου του 1ου ΕΠΑ.Λ. ΘΗΒΑΣ παρακολούθησαν με εξαιρετικό ενδιαφέρον εκδήλωση που διοργανώθηκε από την 114 Πτέρυγα Μάχης στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας.
Συγκεκριμένα, οι μαθητές/τριες ενημερώθηκαν εκτενώς για τις Σχολές Ικάρων και τις Σχολές Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), αναφορικά με:
- Το περιεχόμενο των σπουδών, το οποίο συνδυάζει την τεχνογνωσία και την πρακτική εφαρμογή.
- Την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων τους στις κρίσιμες ειδικότητες της Πολεμικής Αεροπορίας.
Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους υπεύθυνους της Αεροπορικής Βάσης Τανάγρας για την ουσιαστική ενημέρωση και τη συμβολή τους στον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών μας. Ευχαριστούμε, επίσης, τους/τις συνοδούς εκπαιδευτικούς και όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ ΕΠΑ.Λ. για την ενεργό και υπεύθυνη συμμετοχή τους στην εκδήλωση.










