17.4 C
Thebes
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ενημέρωση Γονέων για την τοποθέτηση ψυχολόγου στο σχολείο μας

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι τοποθετήθηκε Ψυχολόγος στη Σχολική μας Μονάδα με σκοπό τη στήριξη των μαθητών/τριών  και των οικογενειών τους καθώς και τη δυνατότητα παρέμβασης  σε ατομικό  και συλλογικό επίπεδο.

Η Ψυχολόγος  θα βρίσκεται στο σχολείο μας κάθε Πέμπτη και Παρασκευή και οι συναντήσεις μαζί της θα γίνονται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Για τον προγραμματισμό των συναντήσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά ή να στείλετε το αίτημά σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τις ατομικές συνεδρίες με τους μαθητές απαιτείται η έγγραφη συναίνεση του γονέα με υπεύθυνη δήλωση που υπογράφεται στο σχολείο από τον ίδιο. Διαφορετικά, μπορεί να παραδίδεται από τους μαθητές εφόσον είναι επικαιροποιημένη μέσω gov.gr είτε με γνήσιο υπογραφής από ΚΕΠ αναφέροντας:

«Ο/Η υπογραφόμενος/η …………………………., γονέας του/της μαθητή/τριας της (…) τάξης ……(ονοματεπώνυμο παιδιού)….. δηλώνω υπεύθυνα ότι δίνω την συγκατάθεση μου προκειμένου η Ψυχολόγος του σχολείου να πραγματοποιήσει ατομικές συνεδρίες με το παιδί μου.»

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Stay Connected

1,127ΥποστηρικτέςΚάντε Like
332ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
247ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Latest Articles

- Advertisement -spot_img
Translate »