13 C
Thebes
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παραλαβή 3d εκτυπωτή στα πλαίσια της δράσης “STEM 4.0”

Μόλις επιστρέψαμε από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές το σχολείο μας παρέλαβε έναν 3d εκτυπωτή από την εταιρεία «ΕΠΑΦΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» στα πλαίσία της δράσης «STEM 4.0» του eTwinning και του ΙΤΥΕ Διόφαντος για την καλλιέργεια των ψηφιακών δεξιοτήτων και την STEM εκπαίδευση. Πιο συγκεκριμένα  το σχολείο μας υπέβαλλε το σχολικό έτος 2022-2023 μέσω της εκπαιδευτικού κα Δαλάκα Μερσίνης αίτηση στα πλαίσια της eTwinning δράσης STEM 4.0.

Η αίτηση αξιολογήθηκε θετικά και το σχολείο μας παρέλαβε την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024 έναν σύγχρονο 3D εκτυπωτή, ενώ παράλληλα η κα. Δαλάκα συμμετέχει σε σεμινάρια 3D  σχεδίασης και εκτύπωσης στα πλαίσια της ίδιας δράσης και υλοποιεί πρόγραμμα e-twinning.

Ο εκτυπωτής στήθηκε με την συνεργασία εκπαιδευτικών του Εργαστηριακού Κέντρου Θήβας και αξιοποιείτε από την ομάδα μαθητών που υλοποιεί  το πρόγραμμα  «Systainable together” υπο την καθοδήγηση της κα Δαλάκα.

Ο εκτυπωτής είναι ένα ακόμα εξαιρετικό εργαλείο δουλειάς στη διάθεση όλου του εκπαιδευτικού και μαθητικού δυναμικού και ανοίγει νέους διαθεματικούς και πολυθεματικούς εκπαιδευτικούς δρόμους, ενώ ήδη σχεδιάζεται η από κοινού αξιοποίηση του με το Εργαστηριακό Κέντρο Θήβας στα πλαίσια των διάφορων μαθημάτων.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Stay Connected

1,127ΥποστηρικτέςΚάντε Like
332ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
247ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Latest Articles

- Advertisement -spot_img
Translate »